ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή, προκειμένου να σας στείλουμε οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης.

Είστε ήδη μέλος?

Το καλάθι σας είναι άδειο
Column Attributes
{{ key }} {{ value }}
Ποσότητα {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}

ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ: {{order.discounted_cost}}

ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: {{order.promo_discount}}

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: {{order.extra_discount}}

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: {{order.shipping_cost}}

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: {{order.payment_cost}}

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

ΚΑΛΑΘΙ
{{product.price}} {{product.discounted_price}}
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Need Help?

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών συναλλαγών.
 2. Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 2 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
 3. Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal
 4. Με  κατάθεση/έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα πρώτα τον αριθμό της παραγγελίας σας, έπειτα το επώνυμο και κατόπιν το όνομα σας. Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, κατά την ολοκλήρωση του εμβάσματος ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο.

Bank Details:

 • Αριθμός Λογαριασμού : 0026.0139.34.0200733596
 • ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR88.0260.1390.0003.4020.0733.596
 • Δικαιούχος: ΑΞΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤ

 

Τρόποι αποστολής

Η ACCESS σας αποστέλλει τα προϊόντα της με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών.

Ελλάδα

Όλες οι παραδόσεις μας γίνονται με courier και παραδίδονται μετά από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες αναλόγως τόπου παράδοσης. Όλα τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Χώρες Ε.Ε.

Στις αποστολές που αφορούν αγορές άνω των 200€ τα έξοδα μεταφοράς τα αναλαμβάνει η εταιρία. Για παραγγελίες μικρότερες των 200€ η χρέωση για τα μεταφορικά έξοδα έχει ως εξής:

 1. Για απλή αποστολή (5-7 ημέρες): 20€
 2. Για ταχεία αποστολή (1-2 ημέρες): 30 €

Χώρες εκτός Ε.Ε.

Στις αποστολές που αφορούν αγορές άνω των 300€ τα έξοδα μεταφοράς είναι εντελώς δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 300€ η χρέωση για τα μεταφορικά έξοδα έχει ως εξής:

 1. Για απλή αποστολή  (7-14 ημέρες): 30€
 2. Για ταχεία αποστολή  (2-4 ημέρες): 50 €

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

 

Επιστροφές - Ακυρώσεις

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο 2310437510 ή να στείλετε email στο eshop@accessfashion.gr για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών έτσι ώστε να επιστραφούν στην εταιρεία. Η ACCESS ABEE θα επιστρέψει τα χρήματα σας μειωμένα κατά τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής.

Εάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε  η εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοσή του και μόνο στην περίπτωση που είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Αν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η ACCESS ABEE έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος. Στην συνέχεια έχετε την δυνατότητα:

 1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, πραγματοποιήστε την νέα παραγγελία σας τοποθετώντας ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική κατάθεση» και την προσθήκη της λέξης «ΑΛΛΑΓΗ» στα σχόλια. Στην συνέχεια μας αποστέλλετε το δέμα με το προϊόν εσωκλείοντας και την απόδειξη αγοράς.
 2. Να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σε ένα από τα ιδιόκτητα καταστήματα ACCESS.
 3. Να πραγματοποιήσουμε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο θα δηλώσετε γραπτώς είτε σε επιστολή που θα συνοδεύει το επιστρεφόμενο προϊόν, ή μέσω φαξ στον αριθμό 2310 488517, ή μέσω email στη διεύθυνση eshop@accessfashion.gr. Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής και αποστολής (ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: ACCESS ABEE, 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης, Τ.Κ. 57001 Δροσιά Θέρμης, Θεσσαλονίκη.