ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή, προκειμένου να σας στείλουμε οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης.

Είστε ήδη μέλος?

Το καλάθι σας είναι άδειο
Column Attributes
{{ key }} {{ value }}
Ποσότητα {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}

ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ: {{order.discounted_cost}}

ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: {{order.promo_discount}}

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: {{order.extra_discount}}

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: {{order.shipping_cost}}

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: {{order.payment_cost}}

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

ΚΑΛΑΘΙ
{{product.price}} {{product.discounted_price}}
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Brand

Η ACCESS FASHION εισήλθε στον μαγικό κόσμο της μόδας το 2000 με στόχο να προσφέρει στην γυναίκα τον πιο δυνατό συνδυασμό μόδας και ποιότητας και με όραμα να κατακτήσει την Ελλάδα και τις παγκόσμιες αγορές. 

Με έδρα τα ιδιόκτητα κτίριά της στην Θέρμη Θεσσαλονίκης και δυνατό πλεονέκτημά της μια έμπειρη και δημιουργική ομάδα, καταφέρνει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας παγκοσμίως. To δημιουργικό της τμήμα αναλαμβάνει την σχεδίαση και την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων με όνειρο να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε γυναίκας που θέλει να νιώθει μοναδική.   

Δυναμισμός, θηλυκότητα και  κομψότητα. Αυτά είναι τα στοιχεία της γυναίκας ACCESS FASHION που διαπνέουν τις συλλογές του ελληνικού brand από την εκκίνησή του το 2000 έως και σήμερα. Με έμπνευση τη διαφορετικότητα στο ελληνικό στυλ που συνταιριάζει επιρροές από πολλές κουλτούρες, η ACCESS FASHION υπογράφει κάθε σεζόν ένα προσεκτικά επιμελημένο μείγμα συλλογών που καλύπτει basics, in fashion  και special occasion στοιχεία  , με έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων και το βλέμμα στραμμένο στη βιωσιμότητα.

Οι δημιουργίες του brand είναι μια καθαρή αντανάκλαση του οράματος της εταιρίας – να αλλάξει την αντίληψη για την ελληνική μόδα παγκοσμίως. Με υπεύθυνη επιχειρηματική στάση και δυνατή πλέον κληρονομιά, η εταιρία έφερε καινοτομίες στο σχεδιασμό μόδας στην Ελλάδα μέσω πρωτοποριακών ιδεών, εδραιώνοντας παράλληλα το brand διεθνώς.

 

BREATHABLE…..our VISION

Σήμερα, ο κόσμος φαίνεται διαφορετικός. Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ απολαμβάνουν αξιοπρεπή εισοδήματα και ένα καλό βιοτικό επίπεδο. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε πως η προστασία του περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντική και ειδικότερα σε αυτή τη χρονική στιγμή, παγκοσμίως. Ξέρουμε πως η βιωσιμότητα δεν αποτελεί επιλογή, αλλά αναγκαιότητα, δεν πρόκειται απλώς για μια τάση της εποχής, αλλά για μια ιδεολογία που  χρειάζεται να  επιλέγουμε καθημερινά, ως νέο τρόπο ζωής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η βιομηχανία της μόδας έχει σημαντικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο, γι' αυτό και εργαζόμαστε πολύ σκληρά . Καθορίζουμε τις προτεραιότητές μας και η βιωσιμότητα μας καθοδηγεί τώρα στα επόμενα βήματα και τις διαδικασίες εργασίας μας.

Η επίτευξη ενός πλήρως βιώσιμου τρόπου ζωής δεν είναι πάντα εύκολη και η ανάγκη για επιλογές ένδυσης με υλικά  περισσότερο ανιχνεύσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, έχει γίνει πιο έντονη από ποτέ.

Πρέπει να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας, να αμφισβητήσουμε παλιές υποθέσεις και να ξανασκεφτούμε τι σημαίνει ανάπτυξη. Πρέπει να καινοτομήσουμε όχι μόνο με υλικά αλλά και  διαδικασίες παραγωγής.

Ανταποκρινόμενοι σε αυτό το παγκόσμιο κάλεσμα για ένα καλύτερο περιβάλλον ξεκινήσαμε μια σειρά ενεργειών με όραμα και μέλλον :

* Κάναμε περαιτέρω βήματα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό

* συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που είναι εξίσου δεσμευμένοι να λειτουργούν με υπεύθυνο και ηθικό τρόπο, σεβόμενοι τα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά πρότυπα και υποστηρίζοντάς τα στις επιχειρηματικές τους πρακτικές.

* Στα κεντρικά γραφεία και τα καταστήματά μας κοιτάμε να κάνουμε συνειδητές ενεργειακές επιλογές. Η επιλογή συσκευών που καταναλώνουν λιγότερο ενέργεια και η εύρεση τρόπων χρήσης τους για να «εργάζονται πιο έξυπνα» κάνει ήδη τη διαφορά. Το 2022 θα διερευνήσουμε περαιτέρω τις καταναλωτικές μας συνήθειες και θα το εξετάσουμε μαζί με άλλα δεδομένα που μπορούν να επηρεάσουν την κατανάλωση ενέργειας.

* τόσο στα κεντρικά μας γραφεία όσο και στα καταστήματα μας ανακυκλώνουμε όλα τα υλικά συσκευασίας και το χαρτί .

* για όλες τις συσκευασίες μας, διερευνούμε τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τα βιώσιμα υλικά, τις επιλογές για επαναχρησιμοποίηση και τις ευκαιρίες ανακύκλωσης. Αναζητούμε τρόπους για να βελτιώσουμε τη διαχείριση και τη χρήση της πλαστικής σακούλας

*δημιουργήσαμε την νέα μας σειρά προϊόντων με τίτλο Breathable και ΝΕΑ ειδική πράσινη σήμανση που θα χαρακτηρίζει πλέον όλα μας τα ρούχα με πρώτες ύλες παραγωγής sustainable Για να εγγυηθούμε τη βιωσιμότητα των ινών και των υφασμάτων, απαιτούμε τα απαραίτητα υποστηρικτικά πιστοποιητικά από τους προμηθευτές.

* Θα δώσουμε  ιδιαίτερη έμφαση στη διαχρονικότητα των συλλογών μας,   καθώς στόχος μας  δεν είναι μόνο να παράγουμε ωραία ρούχα με διαδικασίες που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, αλλά και διαχρονικά που αντέχουν στο χρόνο

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συλλογές που εξυπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονής γυναίκας εφαρμόζοντας βιώσιμές και υπεύθυνες πρακτικές με σεβασμό προς το περιβάλλον . Η εταιρεία μας στοχεύει να είναι πλήρως υπεύθυνη για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές συνθήκες υπό τις οποίες κατασκευάζονται τα προϊόντα μας

 

 

.